Network Menu

Oscarsteatern fredagen den 18 juni 2004

Innehållsförteckning för alla rapporter efter SWEAs Silverjubileum >>>


Text: Kerstin Alm (Los Angeles)
Bilder: Kerstin Alm (Los Angeles), Margareta Lidskog (Boston) och Margaretta Simpson (Boston)

Martin Stenmarck; Foto: Kerstin AlmNog blev det en upplevelse, inte bara för publiken utan också för artisterna. Lill Lindfors, Barbro Svensson (Lill-Babs) och Martin Stenmarck visste nog inte vilken publik som dom skulle bjudas på under föreställningen. Nu kan vi börja tala om HAPPENING!!

Lill med utsökt mimik, flygvärdinnan, trevliga sånger och Barbro med energi som fullkomligen brusade ner till publiken. Vi blev alla smittade av sångglädjen.

Så blev det Martins tur.

Oj, oj, oj!! Med sitt Elvis nummer fick han alla damerna i salongen att bli fullkomligt galna. Tala om sexig!! Jo, även medelålders damer blir påverkade av höftkrängningar, speciellt om artisten ser så bra ut som denne vackre unge man. Brita Dracke, som satt på första bänkraden haffade snabbt den vackre i sina armar när han kom ner för att sjunga en vers för henne.

Ack om man hade varit 40 år yngre, tänkte nog många i ett ögonblick eller två. Så roligt har man inte haft på mycket länge! Balkongerna gungade och jublet var öronbedövande. Jag satt bredvid grundaren och ordföranden och kan intyga att inlevelsen med artisterna var spontan och full av uppskattning.

Ett hjärtligt tack till Vicki von der Lancken, som ställde upp med lokalen. Los Angeles Swean Marianne Sample hade jobbat med teaterns personal att allt skulle klaffa och ingenting gick fel.

Mycket snack; Foto: Kerstin Alm

Lill Lindfors och Lill-Babs; Foto: Margareta Lidskog; Foto: Margaretta Simpson

Härnedan kan du se alla bilderna från Oscarsteatern!Ursprungliga artikeln (länkar fungerar ej, har ersätts av artikeln här)

sweaarkivet-sidan om kvällen på Oscarsteatern under 25-årsjubileum