Network Menu

Sommarresa till Västergötland 2012

Läckö Slott

Läckö Slott

Under vår vistelse i Västergötland kommer vi bo på Hotell Bellevue, som ligger vackert med utsikt över Vättern i centrala Hjo.

Hjo, en av Sveriges tre trästäder, är en småstadsidyll där man kan flanera bland trähus från 17-, 18- och 1900-tal. När Du går i stadens gränder kan Du uppleva, inte bara de vackra husen, utan också grönskan i alla trädgårdar. För att inte tala om alla verandor som lockar med snickarglädje och smäckra spröjsar.

Västergötland har en rik historia och stoltserar med många stora besöksmål som Läckö Slott, Göta Kanal, Karlsborg Fästning och Varnhems klosterkyrka för att nämna några.

Sommarresans program (SAKNAS; var http://www.swea.org/WebArchive/Docs/Sommar_2012/Program Sommarresa 2012 Västergötland.pdf)
Sommarresans anmälningsblankett (SAKNAS; var http://www.swea.org/WebArchive/Docs/Sommar_2012/Anmälningsblankett 2012 sommarresa Västergötland.doc)
Sommarresans hotellanmälningsblankett (SAKNAS; var http://www.swea.org/WebArchive/Docs/Sommar_2012/Hotell Bellevue 2012 Anmälan.doc)